Online Leertraject Fonologie

Vorige week ben ik gestart met het Online Leertraject: Fonologie in de praktijk via Academy De Taaltoren (https://academy.detaaltoren.be/). Ik heb hier in het verleden al heel wat cursussen rond gevolgd, maar het kan nooit kwaad om je huidige kennis een update te geven. Het OLT Fonologie bevat 8 modules verspreid over 4 maanden. Module 1 en 2 heb ik er ondertussen al opzitten. Zeer interessant en ik kijk al uit naar de volgende modules. Alle nieuwe kennis zal ik toepassen in mijn therapieën bij kinderen met fonologische problemen.

Details

Indexatie tarieven

Sinds 1 november 2020 hanteren we de nieuwe geïndexeerde tarieven. Deze kan u terugvinden onder het tabblad ‘Praktisch – Tarieven’. Bij vragen mag u altijd contact met mij opnemen!

Corona maatregelen in de praktijk blijven van kracht!

Op dinsdag 1 september kunnen alle kinderen weer naar school Coronaproof weliswaar !Ook in de praktijk blijven we de nodige maatregelen toepassen. Ik zet ze nog even op een rijtje: – was bij binnenkomst de handen – kom niet te vroeg naar de behandeling, maar precies op tijd Wacht in de auto tot de logopediste je binnen laat – ouders dragen steeds een mondmasker bij het betreden van de praktijk – Breng je eigen schrijfgerief mee – Toiletgebruik wordt zoveel mogelijk beperkt – Wanneer je je ziek voelt annuleer je de afspraak Bedankt voor jullie begrip Samen maken we er het beste van

Details